BRÅVALLA FESTIVAL 2013

Bråvalla var helt awesome! skulle lugnt kunna fortsätta i några dagar till. Även fast det var sugande väder så förstörde inte det den sjukt roliga stämningen , alla var hur sköna och roliga som helst. Har hållit på hela kvällen med den här videon som visar hur vi har haft det under dom här tre dagarna! titta och nut nu kära bloggläsare
EVELYN
 

JAG SPYR I DITT FACE

 
Hejsan, har spenderat hela dagen i sängen förutom när jag var nere och hämta mat. Och nu har jag gjort hemmagjord dipp (hade ingen köp-dipp hemma och hade verkligen sjukaste cravings för dipp) aa har också gurka och chips(!?) men vem bryr sig. Känner mig helt förstörd också. kan knappt gå och har ont ungefär överallt. Egentligen suger allting just nu. Vill bara tillbaka.. Men det är bara o ladda upp tills nästa år som säkert kommer bli dubbelt så bra. MINST. Men nu ska jag iallafall kolla på ''smekmånaden'' även fast den verkar halvt skitdålig. Men jag har fan sätt alla bra filmer nu redan. lololo
 
bye
 
EMELIE
 

BRÅVALLA PART 2

 
Känns bara så jävla sjukt att det är över. det va så JÄVLA grymt kul haha! helt klart dom bästa dagarna i  hela mitt liv. bara att tagga upp ayia napa nu.
EMELIE

BRÅVALLA PART 1

Sitter just nu hemma och väntar på att det ska sluta regna så jag kan dra in mot bråvalla igen. Kan också bara nämna hur jävla lycklig jag är. Har tyler, the creators vattenflaska där jag druckit SAMMA vatten som honom. Fick slåss som en jävla galning för den där god dammit vatten flaskan. Annars har rammstein och armin lätt varit bäst. Fan vad bra allting är. hahaha har kommit hem mellan 5 och 7 varje dag. Så jag kommer helt ärligt vara död sen på söndag. meeeen pusss
 

mer bilder kommer någon annan dag.

EMELIE
 

MESH SHORTS

Hejsan.
SItter just nu och äter jordgubbar. hahaha fan jag äter ALLTID när jag ska blogga. Men idag var det ju måndag så det var jobb som gällde. Helvete vad långtråkigt jag har det. men cash is king. Tvingade sedan med min julia på stan och köpte lite new stuff. Och kan förövrigt säga att min födelsedag var skitbra och jag fick bland annat en ny kamera så räkna med bättre bilder nu snart framöver. aja nu ska jag börja packa inför bråvalla lite smått och sedan städa mitt rum. Så Ann om du läser det här hoppas jag att du blir nöjd nu! hahahah skämt o sido..
 
 
EMELIE

BRÅVALLA FESTIVAL

hejsan! Ligger just nu i min säng och taggar som f*n till Bråvalla. Det är inte många dagar kvar nu! förövrigt har min dag varit riktigt seg och jag har bara sovit och kollat på ghost whisperer. ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag ska jobba i morgon , roligt roligt.
Godnatt alla fina bloggläsare 
Bjuder på lite festival bilder så ni blir lika taggade som jag!
 
EVELYN

SUMMER PICTURES

Hej på er! En vecka på lovet har redan gått, har inte riktigt känt av sommarlovet än på grund utav att jag jobbar.. Har dock bara 3 veckors jobb kvar som tur är! Har ändå hunnit med en hel del roliga saker på den korta tiden ledigt vi haft. Och det kommer bara bli bättre och bättre för på torsdag börjar bråvalla och sen så åker jag och tjejerna till Rhodos den 28 juli, kan det bli bättre än så?! Tror att den här sommaren kommer blir sjukt klockren, bara jag slutar jobba haha..
 

Några bilder från den sista tiden!
 
LINNEA
 

MIDSOMMAR 2013

 
 
 
 
 
 
 

DÖTT SOM EN ROCKSTAR

hejsan,
sitter just nu och äter mjölk och flingor samt så läser jag ''fifty shades of grey''. exklusiv lördagskväll. Och om nu exakt en halvtimma blir jag 17. Känns rätt så skitbra. Aja just nu ska jag iallafall läsa lite mer och sen sätta på en av mina favoritfilmer ''one day''. Älskar verkligen den filmen haha.. Aja tänkte också nämna att det bara är 5 dagar kvar till bråvalla och jag är så jävla taggad nu. Känns helt jävla sjukt att jag ska få se tyler, the creator LIVE.
 
 
love
EMELIE
 
Och om ni också vill läsa ''fifty shades of grey'' finns det downlaod här - https://thepiratebay.sx/torrent/8095100/Femtio_nyanser_av_honom_-_E_L_James.epub och om ni sen är lite efterblivna öppnar man bara filen med appstore och laddar ner BookReaderLite puss (och jaa den var riktad till evelyn och linnea) :*
 
 

NEW THINGS

 
LINNEA 

TUESDAY

hej! har varit lite seg på att blogga men det har hänt en väldigt stor grej i min familj just nu så jag har inte riktigt haft tiden och orken att tänka på något annat. Idag var jag i allafall på jobbet, vi läste igenom manuset om sommar musikalen som vi ska jobba med i sommar. Det var riktigt skönt! julia och jag satt ute i solen, åt lite frukt och bara tog det lugnt hela dagen. Dom har fått in världens smartaste sak på ica nu. Vid sallads baren så har dom nu en frukt bar också som man kan plocka lite frukt,  Jätte smidigt och bra. Nu ska jag bara ta det lite lugnt , sen blir det att åka ut till arkösund ett tag.
everything happens for a reason, even though it's hard to believe right now
vila i frid ♡
 
EVELYN

BIRTHAY PARTY

Hej vänner. Det blev som sagt en riktigt lyckad kväll igår men glömde kameran hemma.. Typiskt när vi verkligen ska börja blogga på riktigt haha. Men fick några bra mobilbilder innan det drog igång. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon väntar första dagen på jobbet,wiho. Sen körkurs i 3 timmar,lite mindre kul haha. Och ikväll tänder jag ett ljus för en väldigt fin person ♥
JULIA

LAST NIGHT

Några bilder ifrån igår då vi hade lite party at my place! En jävligt lyckad kväll!
 
EMELIE
 
 

WAFFLES BF

Hej på er! Idag vaknade jag som vanligt väldigt sent,men det blir lätt så när jag har lov hehe. Ajuste,LOOV. Fan va fett alltså. Har dock en hel del plugg att göra men om jag delar upp det så ska det nog gå bra. Det fick bli en liten brunch idag till frukost eftersom jag gick upp så sent men det funkar ju också. Sen om en stund ska jag åka och handla med pappi och efter det ner till stan och sola med tjejerna. Måste bli lite bruna inför imorgon hihi,har gjort fetaste playlisten också. Kan knappt vänta..
Och det kommer bli mycket mer uppdatering snart så stay tuned!
JULIA
 
 

BELLAS STUDENT

hej! skriver mitt första inlägg på den här bloggen nudå. Idag så var vi och kolla på bella när hon sprang ut. det var kul förutom att det börja spö regna och vi blev dyngsura. Efter hennes utspring så åkte vi ner till stan och tog en frappe, nu kom vi hem precis och ska sätta på en film och bara ta det lugnt. Taggar upp som fan tills i morrn , det kommer bli så jävla awesome! 
 
EVELYN
 

SUMMER IS ON

Hejsan,
Sitter just nu at evelyn place och vi har precis ätit lite tacos och nu ska vi sätta på en film ''the call''. Mysigt! Idag har vi fått sommarlov också, skit skönt! Men nae vi partykillers ska bara sitta hemma hela kvällen. Men det funkar det också!!
 
lite bilder sen idag/igår
 
 
EMELIE

CLAIRESINGLET ESTRADEUR

 
NEW FROM NELLY.
JULIA
 

HAMPA PROTEIN SMOOTHIE

Har precis fixat mig en smoothie och tänkte ge er ett ritigt fett tips om pulvret jag använder i. Tar du för mycket blir det otroligt äckligt men det är riktigt bra för kroppen.Det är alltså 100 % organiskt odlad utan inblandning av kemiska medel. Jäkligt proteinrik. Du kan göra den smoothien du alltid gör,men tillsätt bara lite pulver så är det kirrat och klart. Du kan köpa det på Reneevoltaire.se och i många hälsobutiker! 
Ser förävrigt på heartbeats och ska snart fortsätta lära mig om ett musikprogram som jag snart ger upp med. Finns inga instruktioner på svenska heller och de pratar så fort på Engelska så inte ens jag hänger med. Men det är väl bara att ta sig igenom det hela. Pusssss
 JULIA

NEW SUMMER FAVORITES

orange one//hm  pink one//lindex  white one//hm
 
EMELIE

VOLLYBOLL

Hej på er ! Nu har vi startat en ny blogg här,men den är långt ifrån klar. Vi ska skaffa en domän och fixa lite mer med designen men vi vill gärna komma igång med bloggandet innan sommaren då vi ska fota och filma massor! Vi har så sjukt mycket planer så det är helt fullspäckat. Idag har vi spelat vollyboll med skolan och sedan tog jag en sväng på stan med emelie och hennes syster. Ville verkligen ta mig till något ställe och bada idag men har verkligen inte haft tid,jag har inte badat ute något alls det här året,iallafall inte i någon sjö. Men nu ska jag sätta igång med lite plug för att jag råkade radera alla mina arbeten som jag jobbat med i en månad. Bra jobb! Puss.
JULIA
 
 
 
 

RSS 2.0